Fatta rätt beslut med feedback från kunderna

Till syvende och sist är det kunderna som avgör. Genom att skapa kundundersökningar får du bra feedback så att du som entreprenör bäst kan avgöra hur företaget ska gå framåt.

Professionellt enkätverktyg för feedback

Som entreprenör och företagare vill du vara så säker som möjligt att dina produkter, tjänster och service verkligen får förtaget att växa. Då är det bra att utgå från kunderna. Genom att använda ett enkätverktyg från https://www.questback.com/se/ kommer du att få den feedback som du behöver. På ett enkelt sätt designar du professionella enkäter som känns relevanta för kunderna att besvara. Sedan kan du lika enkelt analysera svaren. Vad gör ni bra och vad behöver ni förbättra? Saknar kunderna en produkt eller är det pris eller kundservice som är problemet? Ärlig feedback är den absolut bästa vägen framåt. Gå in på https://www.questback.com/se/ och testa deras smarta plattform redan idag. På deras kundlista finns bland annat SMHI, Skanska, Iss och Viking Line.

Fördelar med kundundersökningar

På sätt och vis är det kunderna som bestämmer. Om de inte gillar era priser, produkter, tjänster eller hemsida kommer de att gå vidare till ett annat företag. Som entreprenör vill du lyckas. Även om det är roligt att starta nya företag har det inget värde om du inte får företagen att bära sig ekonomiskt. Du sparar både tid och pengar genom att hela tiden göra undersökningar och analysera dina resultat för att bäst besluta vad som blir nästa steg.

Digitala undersökningar

Idag bör du göra undersökningarna på nätet. Skicka med dem i nyhetsbrevet eller lägg ut dem på sociala medier. Om du skapar en längre undersökning är det klokt att ge personen som bevarar frågorna något. Då kommer de dels vara villigare att göra själva undersökningen, dels kommer de ta undersökningen på större allvar. Målet för dig är ju att få svar på relevant frågor och då vill du få seriösa svar. Det är ofta bättre att skapa kortare undersökningar som är klara på en eller ett par minuter. Tänk igenom vad du verkligen behöver svar på och ställ de frågorna. Fråga även om marknadsföring, om de följer er på sociala medier och hur de helst blir kontaktade. Kunskap som hjäper dig att vårda relationen.

Entreprenör

Det är spännande att vara entreprenör och komma på nya företagsidéer. Det krävs mod att starta ett företag, men också mycket kunskap. På https://www.questback.com/se/ hittar du även marknadsundersökningar som du kan använda när du ska göra en marknadsanalys innan du startar ett nya företag.

Rekommenderade artiklar