Använd YouTube för att marknadsföra ditt företag

YouTube är ett väldigt bra verktyg för dig som företagare. Du startar en kanal och ger tittarna värdefull information, samtidigt som du gör reklam för ditt företag.

Starta YouTubekanal

Vart är det många går om de har ett problem? Jo, till YouTube. Vare sig det handlar om hur man ska sminka sig inför en festkväll, byta olja på bilen, byta fönster i ett gammalt hus eller hur man ska tänka kring försäkringar, så är det många som söker värdefull information på YouTube. Därför är så smart om du som företagare startar en YouTubekanal och på så sätt når fler kunder.

Dina filmer

Din YouTubekanal ska ha samma namn som ditt företag. Du ska inte skapa reklamfilmer för ditt företag, för det intresserar inte någon. Däremot ska du fråga dig vilka problem som just dina kunder kan ha och hur du kan ge dem enkla lösningar på det. En mataffär kan ge recept, en bilverkstad visa hur man byter däck och en frisör hur man gör en snygg festfrisyr. Ja, men kommer du inte att missa kunder då? Tvärtom, dels så kommer du bli lite känd, dels så kommer kunderna få ett förtroende för dig och vilja anlita dig för riktigt svåra problem.

Rekommenderade artiklar