Kontor till en startup

När ett företag är i uppstarts- och tillväxtfasen brukar kontorsplats vara en utmaning. Du vet sällan från en dag till en annan hur många människor som jobbar hos dig, och att ha råd med löpande utgifter kan ofta vara ett problem. Då gäller det att vara smart och hålla koll på trenderna för att dina anställda ska vara nöjda trots en kanske lite stökig situation.

Hyr in dig

Ett bra sätt att lösa det här på är att hyra in dig i ett kontorshotell eller hos något annat företag som har överyta. Fördelen med det är att du bara betalar för en bråkdel av den yta du betalat för om du haft ett kontor som rymde alla anställda. För tillfälliga möten går det alltid att hyra lösa konferensrum Stockholm, vilket kan vara bra när ni ska ha en kickoff eller ett viktigt säljmöte. Den lösningen är bra även för dig som inte är Stockholmsbaserad men ska träffa kunder i huvudstaden.

En bra sak coronapandemin medförde var att det här inte längre är något konstigt. De flesta har vant sig vid att jobba hemifrån eller i hybridform. Många till och med föredrar det. Så det går att spara mycket på kontorsplats utan att tappa effektivitet.

Starta företag

Rekommenderade artiklar